IE Warning
El seu navegador no està actualitzat!

Aquesta pàgina web utilitza les últimes tecnologies web pel que requereix d'un navegador d'última generació, ràpid!
Provi Firefox o Chrome!

L'EMPRESA

L’assecat natural a l’aire pur dels Pirineus confereix als nostres productes el sabor únic de tradició familiar que va començar el 1907, quan Estanislao Martín, el nostre besavi, va fundar una xarcuteria a Barcelona. Cinc anys més tard, el 1912, va veure realitzat el seu somni: la fàbrica d’embotits Martín a Sant Feliu de Pallerols.

Actualment, som la quarta generació de la família Martín. A partir de l’experiència dels predecessors, hem aconseguit modernitzar els processos de fabricació, mantenint la qualitat en tots el productes per satisfer els paladars més exigents.

Un dels nostres objectius és adaptar-nos a cada client. Saber el que necessiten, com i quan forma part del dia a dia. Tenim un equip que treballa en contacte constant amb les necessitats del mercat.

Som experts en la fabricació de pernilets de baiona. Curada de manera artesanal, aconsegueix un sabor i un aroma que defineixen molt bé la nostra manera de treballar. Aquesta passió per acordar tradició i innovació ens ha obert les portes dels mercats més exigents.

Brugent